BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

13.1.08


ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 12/1.


El junior femení va tornar a guanyar.Es va imposar claríssimament al Sant Hilari,que mai va poder plantar cara a les palamosines.La diferència final va superar els 30 punts,el que deixa ben clar la distància entre tots dos equips.

El junior B masculí, va perdre al seu desplaçament a Figueres. L'ADEPAF es va imposar clarament als palamosins que viatjaven a Figueres amb l'objectiu de repetir el partit de la primera volta, on van derrotar amb claretat l'equip figuerenc. No ha pogut ser.

El senior masculí C Showboys ha aconseguit una important victòria dissabte al vespre al pavelló municipal davant un equip, el Llagostera B, al qual, amb aquesta victòria superaran a la classificació.
El partit va estar igualat fins al darrer quart. Quan semblava que la renda dels palamosins de nou punts decidia l'enfrontament, els visitants es van aconseguir acostar, igualant de nou el partit.
A la jugada final, amb 1 punt amunt per als Showboys, un tir lliure dels Llagosterencs els hagués donat la possibilitat de jugar la pròrroga. Però una estranya decisió, errant a propòsit el tir, permetia deixar còrrer el rellotge sense cap més incidència i donava la victòria als locals.

El senior B masculí MC Crèdit tenia un difícil compromís a casa, davant el Platja d'Aro, que lidera el seu grup. S'enfrontaven doncs, el primer i el darrer classificat. A la pista la diferència no va ser tanta. Els palamosins van plantar cara tota la primera part, imposant un ritme de joc lent que no permetia als de Platja d'Aro plasmar la seva superioritat tècnica.
Al final, es va imposar la lògica, però cal destacar el meritori partit local, que,com habitualment curt d'efectius va aconseguir que el lider passés per Palamós sense pena ni glòria.

Al Canet li va tocar pagar els plats trencats de la derrota intersetmanal del senior masculí A Carnisseries Arnall davant el potent Cassanenc.
Els locals van aconseguir la mateixa diferència de punts,aquest cop a favor.90-51.
Sense jugar un partit excessivament brillant, només a estones, els de Lluís Puig anaven agafant diferència a l'electrònic de forma paulatina.
Amb un inici de partit intens, amb una bona defensa pressionant al perímetre, aconseguint robar força pilotes que transformaven en ràpids contraatacs, en van tenir prou per decidir l'enfrontament ja en aquest primer parcial. Una esmaixada de'n Nando certificava la superioritat física i tècnica local en una jugada espectacular.
A partir d'aquest moment, el partit es va refredar una mica, amb els locals dominant sense massa dificultats. Un dels objeciuts que es marcaven els locals era assolir el 90 punts al seu marcador.En uns darrers tres minuts,on es van tornar a apretar les barres,van aconseguir un bon parcial i una jugada,al darrer segon,que justament posava el 90-51 final.
Cal dir que el pavelló municipal hi havia una bona entrada per presenciar l'efrontament del Senior a,que cada cop aixeca més expectació pel seu joc vistós i efectiu.

El senior femení Catalunya Nàutic ha començat a jugar al minut set del seu desplaçament a Fornells.Això li ha costat un parcial de 16-0 que posava coll amunt la victòria.
Des d'aquest minut,fins al final,el Club Esportiu ha guanyat aquest parcial de 33 minuts.Les palamosines han perdut de 14 punts.
A partir del segon quart i fins faltar 4 minuts,el club esportiu ha jugat,possiblement els millors minuts de la temporada.Quan han aconseguit ajustar la defensa i dominar el rebot han passat a dominar el partit.Transicions ràpides,bon joc de conjunt,accions ben combinades al joc per parelles...
El Fornells només podia anotar amb el talent d'Imma Casan que aconseguia cistelles evitant que les palamosines s'escapéssin.
Al l'inici del darrer quart,la mala sort (i el desencert...) no ha permès d'encistellar alguns tirs fàcils que han minvat la confiança per a les palamosines.Això i l'aparició al tram final del partit de nou de la local Casan,ha distanciat definitivament al Fornells,que ha aconseguit una diferència final que no premia el bon partit visitant i sí,en canvi,castiga excessivament el seu inici de partit fred i sense tenssió.