BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

20.1.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 19/1.

Importantíssima victòria del junior femení a la Bisbal.Amb aquest triomf allunyen a dos partits l'equip bisbalenc i els posa en disposició d'optar a la primera plaça del grup si guanyen el partit aplaçat a la pista de l'Onyar,l'actual lider.Era important aquesta victòria a més,perquè la pista de la Bisbal era un desplaçament complicat on van guanyar amb suficiència.
Les juniors preparen,amb aquests partits més competits,la segona fase on,possiblement,el major nivell dels rivals requerirà un alt nivell d'exigència.Ànim.
El junior B masculí no jugava aquesta setmana.

El partit de dissabte al pavelló municipal entre el junior A masculí i el Farners era important per aconseguir la segona victòria de la temporada.El Farners era un dels rivals assequibles i els palamosins van aconseguir ràpidament distanciar-se al marcador,poguent jugar amb una certa tranquilitat.Al tercer quart la diferència al marcador presagiava un fàcil triomf local però els de Farners van aconseguir reduïr la distància,posant-se a 4 punts només de desaventatge,faltant només 3 minuts.
En aquest moment va aparéixer Àlex Castelló per clavar dos triples des del fons de la linea de 6'25,que distanciava de nou al palamosins,aquest cop de forma definitiva.
Magnífic partit dels Showboys a Palafrugell.83-82.Els senior C masculí va perdre només d'un punt en un partit en què es presentava amb només sis jugadors,però van plantar cara,i de quina manera als palafrugellencs.El derbi es va decidir al darrer instant en un partit amb molts punts.
El senior B masculí MC Crèdit no va poder plantar cara a un rival de la zona alta de la classificació.L'Onyar B es va imposar clarament.

El senior masculí Carnisseries Arnall jugava a Blanes.Blanes és sempre una pista complicada per la gran tradició de bàsquet de la vila,tot i que el Blanes B no va massa bé aquesta temporada.
Els palamosins van haver de treballar dur la primera part on els locals encara van mostrar una certa resistència,però a la segona meitat van poder imposar la seva major qualitat de forma molt clara.
La diferència final va superar els 30 punts,i els visitants van aconseguir 92 punts,en un rush final amb Jordi Miralles anotant tres triples sense errada al darrer minut i mig, confirmant que segueixen essent,de llarg,l'equip més fort de la 3ª Catalana.

Dissabte al vespre va arribar la segona victòria del senior femení Catalunya Nàutic.La linea ascendent de joc sembla que es referma amb aquest resultat,ja que el derrotat va ser el Grifeu de Llançà,que està empatat en la segona plaça de la classificació.
Les locals van tenir un inici de partit fort,intens,anotant amb fluïdesa davant la defensa individual de les de Llançà.
Calia veure com encaixarien el canvi a defensa zonal de les visitants,però dissabte l'equip va estar superb.Velocitat,bones combinacions,molts automatismes i unes ganes inconmensurables de guanyar,per fí,un partit important.
TOT L'EQUIP va estar dins al partit fins al darrer minut.Bé,jo diria més.Van estar posades fins al darrer segon...perquè va ser en aquest darrer segon,on Annabel Aurora va encistellar la pilota de la victòria en un final d'infart,que,cal dir-ho,les palamosines no mereixien.