BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

26.1.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 26/1.

Nova victòria del junior femení,aquest cop a Besalú.Des del primer moment han marcat diferències en un partit força plàcid,ja que les locals no han pogut acostar-se al marcador de forma significativa.Les palamosines han aconseguit jugar un bàsquet fluït,amb algunes boniques jugades,tot i la duresa del joc local.26 punts de diferència al final del partit.45-71.

El junior A masculí va veure aplaçat el partit que havia de jugar a Blanes.

El junior B masculí va aconseguir una important victòria Girona a la pista de l'Onyar.Encara que els gironins són els cuers,sempre és difícil guanyar a domicili i els palamosins ho van fer amb solvència.

El senior C masculí Showboys descansava aquesta setmana.

El senior B masculí MC Crèdit no va poder plantar cara a la pista del Vilanova de Palafolls.Els malgratencs es van imposar clarament,amb 30 punts de diferència.

Fins al darrer quart no s'ha pogut imposar el senior masculí Carnisseries Arnall al seu partit a Girona.El Fontajau ha intentat trencar la imbatibilitat dels palamosins.Durant el segon i tercer quart el partit ha estat igualat.A la mitja part,els locals guanyaven de tres punts.
Però un cop més,la qualitat de la plantilla del Club Esportiu ha pogut capgirar la dinàmica del partit.Al darrer quart,incrementant el ritme defenssiu i atacant la zona local amb criteri han aconseguit distanciar-se al marcador,per acabar imposant-se amb una certa comoditat per set punts de diferència.

El
senior femení Catalunya Nàutic ha començat el partit davant el Santjoanenc en la mateixa linea dels darrers partits.Ha jugat una molt bona primera part en contrapartida al tercer quart,que ha estat nefast.Un parcial de 25-7 a favor de les locals,en aquest periode,ha deixat sense opcions a les palamosines.El canvi a una molt agressiva defensa individual per part de les locals,no ha trobat resposta ni a la pista ni a la banqueta palamosina,que potser ha estat poc ambiciosa i falta de recurssos en les decisions,fruit del desencís que els ha provocat el canvi de direcció en el partit.
L'equip palamosí ha perdut justament davant un equip que,a la segona part ha justificat la seva presència a la zona noble de la classificació.