Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

17.2.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 16/2.

El junior femení,CAMPIÓ DE GRUP!!
Jornada excepcional per a les benjamines que han vençut a les fins aleshores primeres l'Onyar a casa i a domicili.a més ho han fet amb molta solvència,de 16 a casa dissabte i de 13 a Girona aquest diumenge.El partit de dissabte anava especialment dedicat a l'Ari,que en quinze dies tornarà per ajudar a l'equip.
Amb aquests resultats deixen fora,a més,a l'Onyar,classificant per a la lligueta final a La Bisbal.Felicitats i,tal i com deiem la setmana passada,ara a pel campionat!!

El junior B masculí ha descansat aquesta setmana.

Bona victòria del junior A masculí que s'ha imposat al Lloret de sis punts en un partit igualat que els palamosins han decantat al final merescudament ja que han dominat el ritme del partit la majoria de minuts.

El senior C Showboys no es van poder imposar al Platja d'Aro B al pavelló municipal en un partit que es va decidir únicament al final.Van perdre de dos punts,en un partit que mereixien guanyar.

El senior B MC Credit ha donat la sorpresa guanyant aquest diumenge al matí al tercer classificat del seu grup.La segona victòria de la temporada s'ha basat en una defensa força ordenada,controlant el rebot i un atac alternant el control amb algunes transicions que els permetien anotar fàcil.Han estat disciplinats els 40 minuts.
L'alineació de 10 jugadors els ha permès rotacions per arribar al final del partit en bones condicions per acometre la victòria.
Destacar l'encert al darrer quart des de la linea de tres punts que els ha donat el triomf.

El senior A Carnisseries Arnall segueix la seva trajectòria immaculada.Doble jornada amb victòria divendres a Tordera i dissabte a casa davant el Banyoles.
Al partit de divendres a Tordera,els visitants esperaven al lider amb el pavelló ple,amb l'esperança de trencar la imbatibilitat.Ni les bufandes,ni les pancartes ni el suport del públic van evitar que els palamosins s'impossessin com un vendaval.Bon partit amb espectacle a la pista.
Dissabte davant el Banyoles,al pavelló municipal el partit començava amb la mateixa tònica.Espectacle del bó.Alley-oops,assistències genials,ràpides transicions,bones combinacions...
Quan els locals van arribar als 25 punts de diferència es van relaxar una mica i la segona part ja va ser més discreta.Tot i així,cómode victòria i ja comencem a descomptar jornades per celebrar el campionat i l'ascens.

L'inici de la segona volta havia de ser el canvi de xip per al senior femení Catalunya Nàutic.I la primera part semblava indicar que així era.Bon inici de partit als dos primers quarts dominant el ritme del partit i anotant amb facilitat.
Però de nou,a l'inici del segon temps ha arribat la pàjara...S'ha perdut el ritme,s'ha deixat d'atacar amb fluïdesa i han arribat els dubtes,dins la pista i a la banda.Mala segona part,que els ha costat els dos punts.
57-66 al final,decebedora derrota que fa molt de mal.Definitivament,aquest equip necessita un revulssiu,a la pista...o a la banqueta.S'acaben els recurssos.