BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

23.2.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 23/2.

El junior femení no comença fins la setmana que ve la segona fase,que els pot donar el campionat.

El junior A no va poder guanyar a l'Hostalric,el darrer classificat.El partit va estar ajustat i la derrota finalment va ser de només cinc punts.Segur que aquesta derrota servirà d'alicient per anar amunt.

El junior B masculí va assolir una important i còmode victòria a Banyoles.45-59.amb aquest triomf aconsegueix allunyar a dos partits als banyolins a la classificació i es preparen per els dos partits seguits que jugaran a casa i que els poden consolidar a la zona mitja-alta de la classificació.

Difícil era el partit del senior c masculí Showboys a Verges.Els locals estan situats a la part noble de la classificació i han fet un bon equip per intentar l'ascens.Davant aixó els palamosins van jugar un partit digne però sense possibilitats de triomf.

El
senior masculí B MC Crèdit,s'ha mantingut al partit davant el Palau Sacosta fins als darrers minuts del 4rt quart.Unes decisions arbitrals contràries a l'equip local i,tot s'ha de dir,el major encert dels visitants en atac al final del partit,ha costat el partit al Club Esportiu.Amb 4 punts per sota,unes faltes,fins i tot antiesportives que no ha xiulat el de gris,s'han convertit en faltes tècniques pels locals,castigats amb massa rigorositat.
Tot i això,sembla que l'equip ha agafat una dinàmica més positiva,on es veu amb capacitat per lluitar per la victòria.Al final,els gironins s'han endut els dos punts,que s'haguessin pogut quedar a casa perfectament.

D'ensurt podriem qualificar el partit del senior masculí A Carnisseries Arnall,que només ha pogut guanyar de dos punts al Calella Veterans.L'equip visitants ha posat el partit molt difícil al lider,a base de bàsquet control i molta motivació.
Els locals no han tingut el dia en atac,però s'han buidat a la pista per recuperar el control al marcador.A mitjans del tercer quart,amb 11 punts avall,han apretat les dents en defensa,aconseguint capgirar la dinàmica del partit i posar-se per sobre al marcador,situació que ja no ha canviat fins al final del partit.
Avui,el senior A ha demostrat que és capaç de capejar pràcticament totes les situacions.S'ha mostrat com un equip fort mentalment i ha superat un partit difícil que no fa més que refermar la seva posició d'equip dominant a la lliga.

69-55.És el resultat del senior femení Catalunya Nàutic que ha vençut aquest vespre al Banyoles al pavelló municipal.
Seriositat,treball,moments de bon joc.Hem defensat individual 25 minuts amb una intenssitat fantàstica.Així sí.Avui,les seniors tinc la sensació que han fet disfrutar al públic del pavelló,que tot sigui dit,estava bolcat.Gràcies.
Perquè tinc aquesta sensació?? Perquè a mi m'heu fet disfrutar com un animal...