BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

5.2.08

TREBALL DEL BÒ.

Aquest dimecres al vespre vam gaudir d'un entrenament d'alt nivell al pavelló municipal.

Gaspar Roura ,entrenador ajudant del Vive Menorca,ens va preparar un entrenament pel junior B masculí intens,efectiu i alhora senzill,ple de conceptes del bàsquet modern.

Amb únicament dos exercicis,vam omplir una hora i quart de treball en el que vam disfrutar tots.

Un primer exercici d
'escalfament en el que l'entrenador gironí va fer treballar als jugadors el seu concepte de joc estàtic.Ocupació constant d'espais on la pilota circula amb criteri,buscant sempre la millor opció,amb participació constant dels cinc integrants de l'equip en pista.
Els jugadors es mouen en funci
ó a la situació de la pilota,anant sempre un pas endavant de la defensa amb opcions constants de tirs francs dintre o fora.

Posteriorment es va treballar el contraatac/transició amb un fantàstic exercici de 4 temps. Exercici intens on es treballen dos primers temps de contraatac pur amb finalització ràpida 1x0 dels alers.
Un tercer tem
ps on es treballa "l'atac arribant",una transició amb un simple moviment de continuïtat abans que s'acabi de col.locar la defensa on treiem en apenes 5-6 segons dues bones opcions de pilotes interiors per jugar 1x1 en avantatge.
I per últi
m un quart temps on l'equip acaba jugant l'atac estàtic al qual ens referiem en l'exercici anterior.

Tots aquests quatre temps jugats en continuïtat,sense parar.
Magnífic exercici que desenvolupa treball d'altí
ssima intenssitat,treball tàctic d'equip i solucions individuals fruït d'aquests senzills moviments.

Cal dir que els jugadors es van emprar amb una energia i concentració que els va fer disfrutar tant a ells com al propi Gaspar i a tots els que vam poder gaudir de la sessió.

Agraïr des d'aquest blog
a Gaspar Roura la disposició que mostra sempre vers el club i ja vam quedar emplaçats per l'estiu on ens seguirà alliçonant amb el seu mestratge. Amb assessoraments de luxe com aquest,el club es fa més gran.