BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

2.3.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 1/3.

El senior B MC Crèdit va aplaçar el partit que havia de jugar a Arbúcies.

El junior femení va començar la segona fase amb un partit davant el Fontajau al municipal.Les gironines van aprofitar l'inici dubitatiu de les locals per marcar diferències ben aviat al marcador.
Tot i la lluita tot el partit,les palamosines no van poder reduïr diferències i al final van caure de forma tan clara com inesperada.La setmana que ve reprendrem el camí de la victòria.

El junior A masculí,en la seva visita a l'Adepaf a Figueres,va vendre cara la derrota.Al tercer quart van aconseguir posar-se a només 7 punts,sense poder acabar de rematar la feina al final.

El junior B masculí va plantar cara tot el partit al Santa Eugènia en un partit difícil.Els locals van estar sempre dins el partit fins al final,sense poder,però,posar-se per davant al marcador.Els gironins van mantenir pràcticament tota la segona part una renda entre els 5 i 10 punts que els va donar el triomf.

El senior C Showboys van pagar la seva manca d'efectius clarament en el seu partit al pavelló.L'Hostalric en va tenir prou en deixar passar minuts i que els locals es carreguessin de faltes.Només aquesta circumstància va ser decisiva per a la victòria visitant.

Seguim desgranant jornades per la celebració del campionat i ascens del senior masculí ACarnisseries Arnall.Aquesta setmana li va tocar al Nou Caulès,que no va poder fer front al seu pavelló a la qualitat dels palamosins.La diferència va arribar a ser de 28 punts,en un partit còmode pel senior,demostrant que la victòria ajustada de la setmana passada va ser un miratge.
La setmana que ve partit molt atractiu contra el segon classificat al pavelló municipal,el Salt.

Dr Jekyll i Mr Hyde.Aquest podria ser el resum del partit del senior femení CatalunyaNàutic.Després de les dues victòries la setmana passada,esperavem posar les coses molt difícils al Maristes.I així va ser.Una primera part excelssa,va permetre a les locals agafar 14 punts al marcador.
A la segona part,de forma increïble,col.lapse total.L'anarquia al joc en atac,un cert cansament i la manca de reacció a la pista i a la banqueta,van permetre un triomf a les gironines,en un partit que mai se'ns podia haver escapat.Aprendrem d'aquesta derrota que només el joc col.lectiu i el manteniment de la intenssitat els 40 minuts,permeten anar al vestidor amb els dos punts al sarró.