BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

29.3.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 29/3.

Bona jornada la d'aquesta tarda al pavelló municipal.

La única derrota ha estat la del junior masculí A,que,tot i jugar un partit acceptable,ha cedit de 10 punts al seu enfrontament davant el Banyoles.
En un partit igualat,els del Pla de l'Estany han tingut més sort i constància per endur-se els dos punts.


El junior femení ha aconseguit una importantíssima victòria davant el Salt.Les visitants eren un
dels rivals directes al campionat i les palamosines 's'han endut el partit des del primer minut.
Els tres primers quarts la diferència sempre ha superat el deu punts i al darrer fins i tot han aconseguit una major renda aprofitant la velocitat de l'Aixa,que ha jugat un partit ple d'encert,com la resta de companyes.
El bàsquetaveratge pot ser decisiu en aquesta fase,i les palamosines avui han obtingut una victòria amb valor de quasi tres punts enlloc de dos.


El primer quart del junior B masculí davant el Vicens Vives ha estat un dels millors quarts que hem pogut veure aquest any al pavelló.Velocitat,anticipació defensiva,altíssim percentatge d'encert al llançament,molts d'ells triples...Fantàstic.

A partir d'aquí,han completat una bona resta partit administrant l'avantatge davant els gironins,que s'han mostrat com un equip potent,però que aquesta tarda ha hagut de claudicar davant la rauxa local.


Tercera victòria del senior B MC Crèdit.Els locals han aconseguit una bona victòria davant el Torroella.Dos punts de diferència han separat als dos equips.56-54.
Tot l'enfrontament ha estat dominat per la igualtat.En un final a cara o creu,amb un cert avantatge pels visitants,un triple inverosímil de'n Mateu i un palmeig miraculós de l'Agustí ha deixat els dos punts a casa dels locals,que avui,amb 12 efectius a la banqueta,han completat una bona tasca d'equip que els ha donat el triomf.

El senior femení Catalunya Nàutic ha perdut a Malgrat.Mal partit,anotant 36 punts no es pot aspirar a guanyar un partit.