BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

5.4.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 5/4.

El junior femení ha aplaçat el partit aquesta setmana.

El junior B masculí no va poder acabar el seu partit,retirant-se a la mitja part,en desacord amb la tasca arbitral.

El junior A masculí va perdre el seu partit a La Bisbal.Els bisbalencs estan a la part alta de la classificació.Davant això,els palamosins van lluitar,però no van poder endur-se els dos punts.

El senior B MC Crèdit no va poder plantar cara a Lloret.Els locals es van imposar clarament i no van donar cap opció als palamosins.

El
senior femení Catalunya Nàutic ha superat un inici de partit jugant bé però sense massa encert i ha acabat el partit superant al Farners per 25 punts de diferència.Tot i l'inici es veia l'equip molt posat des del primer minut,molt treballador en defensa i fluït,però sense sort en atac.
A partir de la meitat del primer quart,l'equip ha començat a rutllar i ha anat marcant diferències sense pausa amb una gran tasca sota les dues cistelles.La victòria serveix per igualar el bàsquetaveratge amb les visitants en un gran final de partit.69-44.Felicitats.

El partit d'avui del s
enior masculí A Carnisseries Arnall al pavelló municipal era de celebració, ja que el campionat es va aconseguir matemàticament ahir a Quart en vèncer de disset punts diferència en un gran partit.
Amb el pavelló ple de
gom a gom, aquest matí, l'equip ha celebrat el campionat amb l'afecció. El partit ha estat igualat fins al tercer quart, però aixó quasi era el de menys. Al final, els locals s'han imposat amb molta claretat, i han pogut oferir l'ascens a les grades.