BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

10.3.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 8/3.

El junior femení ha recuperat ràpidament la senda del triomf.Dissabte es va imposar,en un gran partit a la Bisbal.Les locals els van posar les coses difícils però quan les palamosines van agafar el pols al partit i a la fase final,es van imposar clarament.41-57.Aquesta setmana,al pavelló,important partit davant el Cassà.S'han d'assegurar,sobretot,els partits com a locals,per anar a buscar el lideratge a fora.

El junior A masculí no va jugar aquesta setmana.

El junior B masculí es va imposar al municipal al Bescanó.Els foranis van lluitar fins al final,però la superior qualitat dels locals va imposar-se finalment amb més facilitat del que diu el marcador.

Al senior femení li van aplaçar el partit a Begur.

L'inici del senior B MC Crèdit semblava indicar que podria aconseguir una nova victòria.Al primer quart,els locals van imposar-se al Palafolls.A partir del segon quart,van anar cedint terreny i,tot i lluitar fins a mitjans del tercer quart,se'ls va escapar finalment el partit de forma clara.

Partit de bàsquet amb majúscules dissabte al pavelló entre el senior masculí Carnisseries Arnall i el Salt,primer i segon classificats.
El pavelló ple de gom a gom donant suport als locals i els visitants que es van créixer en aquest ambient.Amb la mà al cor,s'ha de dir que els visitants van jugar un gran partit.El Salt,un equip molt jove però amb la lliçó molt ben apresa del partit d'anada,plantejava un bàsquet amb possessions llargues,trobant molt sovint bones opcions de cistella.A més no renunciaven a anotar en contraatac si l'ocasió sel's presentava.
Davant això,els locals es mantenien al partit a base de qualitat individual.Els saltencs van arribar a gaudir de 15 punts d'avantatge,però davant el club esportiu i amb el pavelló ple,això no és renda suficient.
Els locals van anar retallant les diferències fins entrar al darrers minuts del partit amb el marcador frec a frec,ple d'alternatives.En aquesta fase,la major experiència local va ser decisiva,tot i que els de gris semblaven voler contribuïr a la primera derrota local amb algunes decisions clarament partidistes.
El partit es va decidir a les darrers possessions,i el triomf va caure del bàndol palamosí per només dos punts de diferència.Gran partit i victòria davant un rival que va justificar la segona posició a la taula classificatòria.69-67.
El campionat és a tocar i ara el repte és aconseguir-ho sense perdre cap partit.