BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

16.3.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 15/3.

El junior femení va guanyar el segon partit consecutiu a la fase final,aquest cop a casa.Aquesta setmana el rival va ser el Cassanenc que va posar les coses difícils a la primera part.Al segon temps,les locals van poder imposar la seva velocitat,anotant en contraatac i vencent la resistència visitant,que va anar per darrera tota la segona part,sense opció a la victòria.

El junior masculí A va fer una bona primera part a Girona davant el Sant Narcís.A mitja part,els palamosins guanyaven de quatre punts.La segona part va ser una altra història.Els locals van apretar i es van acabar imposant còmodament.

No va poder presentar resistència el senior B MC Crèdit a la seva visita a la pista del Bescanó.Els locals van justificar la seva posició a la part alta de la classificació amb un triomf clar davant els palamosins.

La doble jornada de competició pel senior masculí Carnisseries Arnall va servir per alimentar la possibilitat d'acabar la temporada invictes.A més,es dóna la circumstància que,amb les dues victòries,el Carnisseries Arnall queda com l'únic equip que,a aquestes alçades de la temporada es manté sense haver perdut cap partit en totes les categories,des de Copa Catalunya a Territorial.
El dissabte,al desplaçament a la pista del Sant Narcís B,en van tenir prou amb un gran primer quart espectacular,on ja van marcar la diferència definitiva que els va permetre administrar fins al final del partit,obtenint un còmode triomf.

Aquest matí de diumenge,al pavelló municipal el Club Esportiu ha vençut de forma aplastant a l'Olot.el resultat ho diu tot 78-29.els palamosins s'han divertit jugant,amb una gran defensa que permetia constants transicions que,a més,acabaven amb finalitzacions espectaculars,de gran plasticitat.
Davant l'allau,els visitants no han pogut més que mantenir-se a pista amb dignitat,davant un equip que,després de dues victòries complicades a casa,avui sí,ha desplegat tot el seu talent per deixar palès el seu incontestable liderat a la categoria.

També jugava doble jornada el senior femení Catalunya Nàutic.Dissabte,al pavelló el repte era derrotar al primer classificat,el Salt.Les saltenques,amb només un partit perdut,van desplegar el seu bàsquet senzill però molt efectiu.Davant un equip molt compensat,gens espectacular però molt sòlid,les palamosines no van poder plantar cara.A la mitja part,les visitants havien decidit el partit.A la segona part,les locals van lograr perdre aquest parcial només d'un punt.

Diumenge al matí,el partit era trascendental.L'Olot havia de caure per intentar acostar-nos a la classificació.I ha arribat la cinquena victòria.En un partit molt ensopit,marcat per un arbitratge desconcertant,el Club Esportiu s'ha imposat sense la brillantor d'altres dies però amb molta solvència.Des del primer minut el triomf ha estat per les locals,que no han anat mai per sota al marcador,dominant el tempo del partit els 40 minuts.L'equip ha estat espès en atac,però consistent en defensa i sobretot al rebot defensiu,el què ha permès una còmoda victòria amb 17 punts de diferència,superant a més a les olotines en el bàsquet averatge.