BENVINGUTS AL CLUB

Com a club,volem oferir la possibilitat a tots els palamosins de fruïr del bàsquet.Sigui com a jugador,entrenador,espectador o col.laborador.Aquesta propera temporada,tindrem set equips competint:cinc masculins i dos femenins.Uns 85 esportistes,la majoria d'ells palamosins.

12.4.08

ELS NOSTRES EQUIPS.CAP DE SETMANA 12/4.

El junior femení no ha pogut guanyar,en un ajustat partit a la pista d'un rival directe,el Fontajau.65-59.El resultat deixa molt clar que han lluitat la victòria fins al final.Ànim noies,aquestes fases acostumen a decidir-se a les dues darreres jornades.

El junior masculí B no ha pogut imposar-se a La Salle Girona aquesta tarda al pavelló.Tot i lluitar i aconseguir acostar-se al marcador fins a sis punts al darrer quart,el seu mal inici l'ha acabat condemnant.Els darrers arbitratges han penalitzat als joves palamosins amb algunes decisions que els han perjudicat clarament.
Avui al matí,al pavelló,el junior B masculí ha vençut a l'Olot,4rt classificat,tancant la primera fase del campionat en 7ena posició.Avui sí,han jugat 40 minuts molt regulars i s'han imposat,en un partit ple d'alternatives fins al final.En un darrer minut vibrant,han aconseguit vèncer d'1 sòl punt de diferència,55-54,tancant brillantment aquesta primera fase.

El senior B masculí MC Crèdit va disputar un igualat partit davant el Santa Sussanna.Els visitants es van endur els dos punts en un final polèmic en què l'arbitre va decidir donar per finalitzat l'encontre uns segons abans dels 40 minuts.

El senior femení Catalunya Nàutic ha guanyat a Quart.El tercer classificat,tot i tenir alguna important baixa,s'ha vist sorprès ja des del primer minut de partit. S'ha enfrontat a vui a un EQUIP amb un caràcter impressionant. Les palamosines han jugat un partit espectacular en defensa. Amb defenses alternatives, individual, zona, 1-3-1 i zona press han tingut sempre el control del partit, en una demostració de concentració de llibre.
S'ha de dir que les visitants han hagut d'imposar-se,a més,a un arbitratge que ha provocat la solidaritat de les de Quart, que han felicitat el partit visitant, expressant la seva extranyesa pel sospitós arbitratge que ha patit el Palamós. GRANDE,GRANDE,GRANDE!!!

El CESET va posar les coses difícils al senior masculí A Carnisseries Arnall.En un final amb gran encert des de la linea de 6,25,els dos punts es van quedar a casa.